کشاورزی لرستان - اولین مجله علمی کشاورزی دانش سبز (دانشجویان لرستانی)
در سال1387 سال نوآوری و شکوفایی ایران اسلامی شروع کار و تلاش می کنیم آخرین اخبار و مقالات علمی کشاورزی و لینک سایتهای برتر کشاورزی را در وب قرار دهیم ...
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: سجاد - شنبه ٢٧ بهمن ۱۳۸٦

اطلاعیه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ کشور در باره‌ تاریخ‌ و محل‌ توزیع‌ کارت‌، تاریخ‌ و محل‌ برگزاری‌ آزمون‌
ورودی‌ تحصیلات‌ تکمیلی‌ (دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ داخل‌) سال‌ 1387
و هم‌ چنین‌ سیزدهمین دوره‌المپیاد علمی‌ دانشجویی‌ کشور

کلیه داوطلبان لازم است با توجه به سال تولد خود در تاریخهای تعیین شده برای دریافت کارت ورود به جلسه اقدام نمایند.
1- نحوه توزیع کارت ورود به جلسه آزمون داوطلبان مندرج در جدول شماره 3 (به جز داوطلبانی که شهرستان توزیع کارت آنان بر اساس جدول شماره 3 شهرستان تهران می‌باشد) بر اساس سال تولد آنان به شرح ذیل می‌باشد.
1-1- کلیه خواهران و برادران متولد سال 1357 و سالهای قبل از آن از ساعت 8 لغایت 12 روز دوشنبه 29/11/1386.
2- 1- کلیه خواهران و برادران متولد سالهای 1358، 1359، 1360 و 1361 از ساعت 14 لغایت18 روز دوشنبه 29/11/1386.
3-1- کلیه خواهران و برادران متولد سالهای 1362 و 1363 از ساعت 8 لغایت 12 روز سه‌شنبه 30/11/1386 .
4-1- کلیه خواهران و برادران متولد سال 1364 و سالهای بعد از آن از ساعت 14 لغایت18 روز سه‌شنبه 30/11/1386.
2- کلیه خواهران و برادرانی که حوزه توزیع کارت آنان بر اساس جدول شماره 3 شهرستان تهران می ‌باشد، لازم است بر اساس سال تولد و شماره شناسنامه و با توجه به جدول شماره 6 برای دریافت کارت ورود به جلسه آزمون به حوزه‌های مربوط مراجعه نمایند.
تذکرهای خیلی مهم :
(1) داوطلبان هر یک از کد رشته ‌های امتحانی 1152، 1154 ، 1155، 1156، 1287 و 1360 ضرورت دارد که در تاریخهای تعیین شده در
جداول شماره 1 و 2 این اطلاعیه برای دریافت کارت ورودی به محلهای مشخص شده در جداول مذکور مراجعه نمایند.
(2) کارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ به‌ انضمام‌ سایر مدارک‌،درروزهای‌ دوشنبه‌ 29/11/86 و سه‌ شنبه 30/11/86 توزیع‌می‌شود . کارت‌ ورودی‌ و سایر ضمائم‌آن‌ صبحها از ساعت‌ 8 الی‌ 12 و بعدازظهرها از ساعت‌ 14 الی18 روزهای‌ تعیین‌ شده‌ توزیع‌ می‌گردد .
(3) برای‌ آندسته‌ از داوطلبانی‌ که‌ براساس‌ اطلاعیه‌ این‌ سازمان‌ علاوه‌ برشرکت‌ در آزمون‌ کد رشته‌ امتحانی‌ قبلی‌ (رشته‌ امتحانی‌ اول‌)، متقاضی‌ یکی‌ از 60 کد رشته‌ امتحانی‌ به‌ عنوان‌ رشته‌ دوم‌ نیزشده‌اند ، کارت‌ ورود به‌ جلسه‌ جداگانه‌ای‌ برای‌ رشته‌ دوم‌ صادرشده‌ است‌ که‌هر یک‌ از داوطلبان‌ مذکورباید براساس‌ جداول‌ شماره‌ 1، 2 و یا 3 و توضیحات‌ داده‌ شده‌ در ذیل‌ بندهای‌ 1 ، 2 و 3 قسمت‌ «الف‌» این‌ اطلاعیه‌، کارت‌ ورودی‌ مربوط را از محل‌مشخص‌ شده‌ دریافت‌ و برابر برنامه‌ زمانی‌ مربوط در آزمون‌ آن‌ نیزشرکت‌ نمایند. لازم‌ به‌ ذکر است‌ که‌ آزمون‌ 60 کد رشته‌ امتحانی‌ فوق‌ منحصراً در صبح و بعدازظهر روز پنج شنبه ‌ 2/12/86 برگزار می‌شود.
د- ساعت‌ و محل‌ برگزاری‌ آزمون‌ هریک‌ازکد رشته‌های‌ امتحانی‌ و سایر اطلاعات‌ لازم‌ دیگر در روز توزیع‌ کارت‌ به‌ صورت‌ برگ راهنمایی‌ که‌ تهیه‌گردیده‌، بهمراه‌کارت‌ورودبه‌ جلسه‌ در اختیار داوطلبان‌ قرار داده‌ می‌شود .
تبصره‌- داوطلبان‌ باید مندرجات‌ کارت‌ ورودبه‌ جلسه‌ خودرامطالعه‌ودرصورتی‌که‌درمندرجات‌کارت‌ورود به‌ جلسه‌ آنان‌ با آنچه‌ که‌ در هنگام ثبت نام اینترنتی ارسال داشته‌اند ،‌ مغایرتی‌ وجوددارد ،‌ قبل‌ از اجرای‌ آزمون‌ و حتما ً در روز توزیع‌ کارت‌ مطابق‌ توضیحات‌ پشت‌ کارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌اقدام‌ نمایند.

نویسنده: سجاد - جمعه ٢٦ بهمن ۱۳۸٦
موفقیت شغلی   

گرد آورنده:ظفرسنایی

گامهایی برای حرکت به سوی موفقیت  شغلی


بالا رفتن از نردبان شغلی نیازمند سخت کوشی، وقت شناسی، و کمی خوش شانسی است. خیلی خوب می شد اگر مدرک دانشگاهی، مهارت های شغلی و بازده کاری به طور خارق العاده ای درهای آرزوهایتان را به رویتان باز می کرد، اما زندگی اینگونه نیست. شما باید خودتان برنامه ریزی کرده و برنامه هایتان را اجرا کنید.
در این قسمت نکاتی وجود دارد که می تواند پیشرفت و ترقی را برایتان به ارمغان بیاورد.
1- در شغل فعلی تان مهارت کامل بدست آورید

حتی اگر هیچ گونه علاقه ای به انجام دادن شغل فعلی تان ندارید، سعی کنید آنرا به بهترین نحو انجام دهید. راههایی پیدا کنید، تا از آن طریق بتوانید خلاقیت خود را افزایش دهید. از روش هایی استفاده کنید تا هزینه ها را تا حد ممکن کاهش دهید. انتقادهای سازنده را بپذیرید. همواره آماده رویارویی با موقعیت های پیش بینی نشده باشید تا شکست نخورده، دیگران را سرزنش نکنید و وجهه شغلی تان را به خطر نیندازید.
2- به طور داوطلبانه اضافه کاری کنید

استراتژی های شغلی خود را معین کنید. گاهی انجام چند کار کوچک در کنار وظایف اصلی بهتر از به عهده گرفتن پروژه های بزرگ است. در حالیکه دیگران برای بدست آوردن مسئولیت های چشمگیر با هم رقابت می کنند شما می توانید به راحتی از طریق انجام کارهای کوچک اما مفید ارزش و اعتبار خود را افزایش دهید.
3- در چشم کارفرما خوب جلوه کنید

اگر به طور باطنی هیچ علاقه ای به کارفرمای فعلی خود ندارید، باز باید سعی کنید که در نظر او فرد کارآمدی جلوه کنید. زمانی که او ترفیع رتبه می گیرد باید کسی باشد تا جای او را پر کند، و چه کسی بهتر از شما؟ هنگامیکه خود را باهوش، کاردان و علاقمند به کار نشان دهید آنگاه استحقاق ارتقای شغلی را نیز دارید. البته باید مراقب باشید که بیش از اندازه چاپلوسی نکنید و بیش از حد به رئیستان نچسبید. شما که دوست ندارید اگر احیانا او را از روی ناشایستگی اخراج کردند، شما نیز از طرف شرکت مقصر شناخته شوید.
4- با اداره روابط عمومی در ارتباط باشید

برقراری ارتباط با پرسنل این بخش به شما کمک می کند تا خیلی سریع از پروژه های آینده با خبر شوید. همچنین افراد این بخش می توانند تاریخ و زمان برگزاری کلاس های آموزشی جدید را نیز در اختیارتان قرار دهند. اجازه دهید تا همه متوجه شوند که شما اهداف دراز مدتی را در مورد کمپانی دنبال می کنید. بنابراین اگر شرکت برای گسترش و پیشرفت برنامه ریزی کند، آنگاه نام شما را در لیست خود ثبت خواهد کرد.
5- ارتباط مناسبی با همکاران داشته باشید

قرار نیست که همه را دوست بدارید اما در عین حال لازم نیست کسی از این موضوع اطلاع پیدا کند. سعی کنید همیشه مودب، محتاط و با ملاحظه باشید. در کارهای گروهی به طور برجسته ظاهر شوید. با قدردانی از زحمات خدمه به راحتی می توانید در بین آنها محبوبیت و مقبولیت پیدا کنید. و باید مراقب شهرت خود نیز باشید. مسائل خصوصی زندگی را برای خودتان نگاه دارید و کاری در اداره، دفتر و یا سفر شغلی انجام ندهید که بعدها موجبات پشیمانی شما را فراهم سازد.
 

6- بگذارید مهارت های مدیریتیتان بدرخشند

بالارفتن از هر یک از پله های نردبان شغلی نیازمند این است که شما توانایی ذاتی مدیریت داشته باشید. برای سایرین قوت قلب باشید، موفقیت های مختلف را شناسایی کنید و هر چند وقت یکبار کارها را سازماندهی کنید. دعوت کردن دوستان به صرف نوشیدنی پس از اتمام ساعات کاری گزینه مناسبی برای افزایش روحیه کار گروهی به شمار می رود.
7- برای خود جانشین تعیین کنید

حدس بزنید که اگر شما تنها کسی باشید که می تواند شغل فعلیتان را انجام دهد، چه می شود؟ مجبور می شوید تا ابد خودتان آنرا انجام دهید. سعی کنید اطلاعات و مهارت هایتان را در اختیار دیگران بگذارید. زمانی که به مسافرت می روید از دیگران درخواست کنید که وظایف شما را به عهده گرفته و طریقه انجام آنرا نیز به آنها آموزش دهید.
8- مربی بگیرید
 
کسی که به او اعتماد دارید: به عنوان مثال یک مقام ارشد و یا مدیر موفق را انتخاب کنید و از او درس بگیرید. با او در مورد اهداف شغلی تان مشورت کنید و تاکتیک های نهایی را با او معین کنید. شاید گاهی لازم باشد که برای دست یافتن به موقعیت های بالاتر از جاهای پست تر شروع به کار و تلاش کنید.
9- در دوره ها آموزشی اضافی شرکت کنید

با توجه به هر آنچه که مدارک تحصیلی به شما عرضه می کند، باز هم می توانید چیزهای جدید بیاموزید. در مورد چگونگی برگزاری دوره های شبانه، سمینار ها، کارگاه های عملی از مربی و کارفرمای خود سوال کنید و ببینید که می توانند چه فایده ای در ارتقای سطح دانش فعلی شما داشته باشند.
کتاب ها و مقالات مربوط به کار و تجارت را مطالعه کنید. برای گرفتن اخبار اینترنتی ثبت نام کنید و سعی کنید اطلاعات به روزی، هم در زمین شغلی و هم در زمینه صنعتی داشته باشید.
10- همیشه شیک پوش باشید

خیلی تعجب می کنید اگر یک روز ببینید که رییس هیئت مدیره لباس مناسب بر تن نکرده. اگر مقررات اداره، شما را ملزم به پوشیدن لباس فرم می کند، سعی کنید همواره مرتب و تمیز باشید. یک کت مناسب در اختیار داشته باشید تا اگر یک روز به دفتر مدیریت فراخوانده شدید بتوانید از آن استفاده کنید. موهایتان را مرتب کنید و کفش ها را نیز واکس بزنید.
11- اثری از خود بر جای بگذارید

هیچ گاه نمی دانید که شانس از کجا وارد می شود. زمانی که مدیران ارشد کارخانه های دیگر را ملاقات می کنید همیشه از خود جای سوال برای آنها باقی بگذارید. زمانی که تجارت الکترونیکی می کنید و یا رو در رو با مشتری ها ارتباط دارید کاری کنید که در ذهن آنها باقی بمانید. لاف نزنید، بیش از اندازه به خود نبالید و زیادی مصر نباشید. جاه طلبی و بلند پروازی تا جایی مقبول است که تبدیل به خود پسندی نشود.
 
12- با زمانبندی حرکت نمائید

بهتر است که هیچ گاه خودتان درخواست ترفیع رتبه نکنید. زمانی که مدیرتان تحت فشار است و کم کم در حال نزدیک شدن به مهلت های نهایی هستید از او چنین تقاظایی نکنید. زمان مناسب را با دقت کامل انتخاب کنید و طوری رفتار کنید تا آنها متوجه شوند که شما قابلیت انجام کارهای بیشتر را دارید. کاری نکنید که تصور شود شما برای ترفیع رتبه و گرفتن عنوان جدید عجله دارید.
13-پیشرفت اتفاقی نیست

نباید تنها با اتکا به شایستگی ها، استعدادهای بالقوه، و حس برتری انتظار پیشرفت داشته باشید. گاهی اتفاق می افتد که سمت های بالاتر به افراد نالایق واگذار میشود. در این حال رفتار کودکانه از خود بروز ندهید چراکه آنوقت معلوم خواهد شد که شما فرد مناسبی برای آن سمت بخصوص نبوده اید. با پیروی از نکات ذکر شده به تلاش و کوشش ادامه دهید. شاید یک سمت بهتر برای شما به وجود آمد و یا جانشین تازه کار، نالایق از آب در امد و شما با افتخار جایگزین او شدید.
بر روی اهداف شغلی دراز مدت خود تمرکز کنید. صداقت و اطمینان خود را حفظ کنید و از تلاش کردن دست نکشید، آنگاه می بینید که چیزی جز پیشرفت از آنتان نخواهد شد.

نویسنده: سجاد - جمعه ٢٦ بهمن ۱۳۸٦

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد توجه کنند


تاریخ شروع ثبت اعتراض از طریق سایت
زمان شروع ثبت اعتراض از ۱۰/۱۲/۱۳۸۶ لغایت ۱۶/۱۲/۱۳۸۶ می باشد

قابل توجه دانشجویان مهمان
مراحل ثبت نام جهت دانشجویان مهمان به شرح زیر است :
۱- با در دست داشتن برگ مهمان به معاون یا مدیر آموزش (واقع در طبقه همکف ساختمان حقوق) مراجعه نمایند.
۲- دبیرخانه(طبقه همکف ساختمان حقوق)
۳- امور دانشجویی(طبقه اول ساختمان حقوق)
۴-امور مالی(طبقه همکف ساختمان حقوق )
۵- مراجعه به ساختمان تحصیلات تکمیلی جهت دریافت شماره دانشجویی
۶-مراجعه به سایت دانشگاه جهت انتخاب واحد

توجه
شماره تلفنهای  ۶۲۰۰۳۵۶ و ۶۲۰۰۰۵۵جهت برطرف کردن مشکلات احتمالی دانشجویان در سایت انتخاب واحد واعلام نمرات در نظر گرفته شده است

توجه
جهت ثبت نام و مشاهده نمرات روي لينك زير كليك نمائيد :
لينك به ثبت نام واطلاع رساني
نام كاربري و رمز عبور بصورت زير است :
نام كاربري = شماره دانشجويي
رمز عبور = شماره شناسنامه
+ نوشته شده در  پنجشنبه هجدهم بهمن 1386ساعت

اطلاعيه امور مالي
در مراحل اوليه ثبت نام با واريز تمام بدهي قبلي و شهريه ثبت نام ترم جاري با ثبت فيش واريزي در قسمت امور مالي دانشجويي مجوز ثبت نام و انتخاب واحد صادر مي گردد و در هنگام حذف واضافه دانشجو با واريز ۷۰٪ كل شهريه ثابت و متغير با ثبت فيش در قسمت امور مالي دانشجو مجاز به حذف و اضافه مي باشد .
مرخصي تحصيلي :
با تكميل فرم مرخصي از مسئول رشته و ثبت قسمت كامپيوتر با تاييد امور مالي و واريز شهريه مرخصي تحصيلي صادر مي گردد .
تخفيف شهريه :
 با عنايت به بخشنامه شماره ۱۵۴۰۰۰/۱۶ مورخ ۲۷/۶/۸۵ در طي ترم براي دانشجويان اعمال مي گردد .
مسئولين امور مالي شهريه دانشجويي :
مسئول امور شهريه : محمد نيك انديش
حسابدار شهريه : بهروز گودرزي
تقسيط شهريه :
 به صورت وام كوتاه مدت و ميان مدت و وام بعد از فراغت از تحصيل با رعايت ضوابط مربوطه در قسمت صندوق رفاه دانشجويي انجام مي شود .
مسئولين صندوق رفاه دانشجويي :
۱- آقاي انوشيروان ماسوري
۲- آقاي حسن تركاشوند

پاسخ به سوالات
دانشجویان گرامی دقت فرمایند محل برگزاری امتحان شما در دانشکده ای است که محل تشکیل کلاس بوده است و در پرینت انتخاب واحد ذکر شده است . چنانچه مشکلاتی در خصوص آموزش یا برخورد کارکنان دارید با توضیح صادقانه مطلب وپرهیز از هرگونه بزرگنمایی و پیش داوری از طریق ایمیل azadkh2007@yahoo.com  اعلام فرمائید .
منبع خبر : سايت دانشگاه
http://azadkh2007.blogfa.com/
آدرس سايت دانشگاه :

http://www.iaukhorramabad.ac.ir

نویسنده: سجاد - پنجشنبه ٢٥ بهمن ۱۳۸٦
mail 
 my email
email
نویسنده: سجاد - دوشنبه ٢٢ بهمن ۱۳۸٦
ساینس اعلام کرد:
پیش بینی موقعیت کشاورزی 12 منطقه دنیا تا سال 2030
محققان بین المللی با بررسی اطلاعات جمع آوری شده از موقعیت کشاورزی در دنیا، خطرات تولید محصولات کشاورزی مرتبط با تغییرات آب و هوایی را در 12 منطقه دنیا تا سال 2030 پیش بینی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان بین المللی که نتایج تحقیقات خود را در تازه ترین شماره مجله "ساینس" منتشر کرده اند، خطرات آب و هوایی 12 منطقه در آفریقا، آسیا و آمریکا را که در حال حاضر در آنها منابع غذایی در معرض خطر قرار دارند مورد بررسی قرار دادند.

در این تحقیقات موقعیت کشاورزی در مناطق جنوب آسیا، چین، جنوب شرقی آسیا، آسیای غربی، آفریقای شرقی، آفریقای مرکزی، جنوب آفریقا، آفریقای غربی، ساحل، آمریکای مرکزی و کارائیب و برزیل در 10 سال گذشته مطالعه و ارتباط تغییرات آب و هوایی و تولید محصولات کشاورزی در این مناطق تا سال 2030 پیش بینی شد.

نتایج این بررسیها نشان می دهد که جنوب آسیا و جنوب آفریقا دو منطقه ای هستند که بیشترین تاثیرات منفی را به خصوص روی برخی از محصولات کشاورزی که برای مردم زیادی که به کالاهای غذایی کافی دسترسی ندارند به عنوان یک منبع غذایی مهم به شمار می رودند نشان می دهند.

به گفته این محققان، بهترین راه برای حل این مشکل انتخاب بذرهای سازگارتر با تغییرات آب و هوایی و کشت محصولات اصلاح ژنتیکی شده  در این مناطق است.

به خصوص بهترین بذرهایی که می تواند در جنوب شرق آسیا زیر کشت رود برنج، در جنوب آسیا گندم و در آفریقای جنوبی ذرت است.

منبه مهر نیوز : http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=632090
نویسنده: سجاد - دوشنبه ٢٢ بهمن ۱۳۸٦
عواقب تولید سوخت زیستی بدتر از مصرف سوختهای فسیلی است
گروهی از دانشمندان آمریکایی در گزارشی اعلام کردند که کاشت گیاهان با هدف تولید سوختهای زیستی می تواند تاثیرات بسیار منفی در گرم شدن جهانی برجای بگذارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه مینه سوتا با همکاری سازمان "کمیسیون حمایت از طبیعت"( Nature Conservancy) در بررسیهای خود نشان دادند که کشاورزی به منظور تولید سوخت زیستی بر روی گرم شدن جهانی تاثیرات بسیار مخرب تری از مصرف سوختهای فسیلی برجای می گذارد.

نتایج این گزارش که در مجله ساینس منتشر شده است نشان می دهد در طولانی مدت میزان کربنی که با تبدیل جنگلهای بارانی، جنگلهای مناطق مرطوب، دشتها و علفزارها به زمینهای زیرکشت گیاهان تولید کننده اتانول طبیعی تولید می شود به مراتب بیشتر از کربنی است که در اثر مصرف سوختهای فسیلی در اتمسفر گسترده می شود.

بنابر آمار مندرج در این گزارش، گسترش کشت ذرت و گیاه نیشکر برای تولید اتانول و خرما و سویا برای تولید بیودیزل، سالانه از 17 تا 240 برابر بیشتر کربن نسبت به نفت به اتمسفر ساطع می کند.

در این تحقیق، دانشمندان شرایط اندونزی را مورد بررسی قرار دادند. در این کشور میزان بخارات تا حد قابل ملاحظه ای افزایش یافته است. در حقیقت به دلیل افزایش کاشت گیاه خرما میزان کربنی که در این منطقه تولید شده است، برابر با میزان کربنی است که باید در مدت 423 سال تولید می شد.

همچنین در جنگلهای آمازون، مقدار زمینهایی که از این جنگل که به زیر کشت سویا رفته است به اندازه تامین سوخت بیو دیزل به مدت 319 سال است.

"جو فراجون" دانشمند کمیسیون حفاظت طبیعت در این خصوص اظهار داشت: "اگر هدف اصلی، کاهش گرم شدن جهانی است، تبدیل زمینها به تولید سوخت زیستی به آسانی امکان پذیر نیست. تمام سوختهای زیستی که درحال حاضر مورد استفاده قرار می گیرند، مستقیم یا غیر مستقیم خاستگاههای گیاهی را نابود می کنند. کشاورزی جهانی به شدت برای تولید مواد غذایی 6 میلیارد نفر تلاش می کند. این درحالی است که اگر تمام زمینهای کشاورزی به زیر کشت گیاهان تولیدکننده سوخت زیستی بروند سرنوشت کشاورزی جهانی در معرض خطر جدی قرار می گیرد."

منبع مهر نیوز :http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=636737

نویسنده: سجاد - دوشنبه ٢٢ بهمن ۱۳۸٦
Agriculture
طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش و نگهداري زنبور عسل Print E-mail
Read more...
طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش ماهي قزل‌آلا Print E-mail
Read more...
طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش گل و گياهان زينتي Print E-mail
Read more...
پرورش گل و گياه در گلخانه ( پيتوس و نخل زينتي ) Print E-mail
Read more...
طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش گـاو شيريوزارت تعاون Print E-mail
Read more...
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Results 1 - 9 of 10
به منبع مراجعه فرمایید : http://www.icc-coop.ir/content/blogcategory/130/208/
نویسنده: سجاد - دوشنبه ٢٢ بهمن ۱۳۸٦

دهه فجر گرامی باد

۲۲

بهمن ماه

 یوم الله

 
نویسنده: سجاد - پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸٦
Salam Shabake 3 Football Italy3 -1 portighal Ok


این یادداشت توسط سرویس SMSblog ارسال شده است.
نویسنده: سجاد - سه‌شنبه ۱٦ بهمن ۱۳۸٦
مدير کل دفتر ذرت و محصولات علوفه‌اي وزارت جهاد کشاورزي:
گياهان علوفه‌اي فراموش شده توسعه مي‌‌يابد


- خبرگزاری کشاورزی ایران

سرويس کشاورزي

در راستاي افزايش توليد علوفه در کشور، کشت گياهان فراموش شده از جمله اسپرس در کشور توسعه مي‌يابد.
   

به گزارش ايانا، مدير کل دفتر ذرت و محصولات علوفه‌اي وزارت جهاد کشاورزي با اعلام اين مطلب در جمع خبرنگاران گفت: ترويج و توسعه محصولات جديدي چون کاکتوس بدون خار، سورگوم و الپرس در دستور کار است.

کابلي افزود: 20 هزار هکتار از اراضي کشور به کشت ذرت دانه‌اي اختصاص يافت و در سالهاي اول برنامه توسعه به 295 هزار هکتار رسيد. در دو سال اخير نيز با 354 هزار هکتار سطح زير کشت از رشد 20 درصدي برخوردار شد.

وي در خصوص توليد ذرت علوفه‌اي در کشور گفت: قبل از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي کشت ذرت علوفه‌اي در کشور وجود نداشت و در سال 1374 سطح زير کشت به 33 هزار هکتار، در سال 1384 به 92 هزار هکتار رسيد و در سالهاي آينده به بيش از 160 هزار هکتار خواهد رسيد./

خبرنگار: مژگان ستار

نویسنده: سجاد - سه‌شنبه ۱٦ بهمن ۱۳۸٦

مدير کل پنبه و دانه‌هاي روغني وزارت جهاد کشاورزي:

توليد دانه‌هاي روغني از رشد 222 درصدي برخوردار شد

تهران - خبرگزاری کشاورزی ایران
سرويس کشاورزي

از سالهاي قبل از انقلاب اسلامي تاکنون دانه‌هاي روغني شاهد رشد 100 درصدي در سطح زير کشت و 222 درصدي در توليد بود.
   

به گزارش ايانا، مدير کل پنبه و دانه‌هاي روغني وزارت جهاد کشاورزي با اعلام اين مطلب گفت: کشور ايران از ارقام زودرسي با دوره رشد 4 ماهه و بررسي با دوره رشد 11 ماهه و مقاوم‌ به سرماي 30− درجه و گرماي 50 درجه سانتيگراد در دانه‌هاي روغني برخوردار است.

اسماعيل نگارش افزود: دستيابي به خودکفايي در دانه‌هاي روغني يکي از سياستهاي وزارت جهاد کشاورزي است و در اين راستا حرکتهاي خوبي آغاز شده است.

وي با اشاره به توليد 65 هزار تني دانه‌هاي روغني در سالهاي قبل از انقلاب گفت: مصرف سرانه روغن در کشور 3/16 کيلوگرم براي هر نفر است که وزارت بهداشت 5/12 کيلوگرم را مجاز براي سلامتي اعلام کرده است.

مدير کل پنبه و دانه‌هاي روغني وزارت جهاد کشاورزي ادامه داد: از ابتداي برنامه چهارم توسعه تاکنون 18 درصد در سطح زير کشت و 19 درصد در توليد دانه‌هاي روغني رشد داشته‌ايم.

نگارش ضريب خودکفايي دانه‌هاي روغني در سال 1380 را 4/7 درصد و در سال 1385، 18 درصد اعلام کرد و افزود: در دو سال اخير اين ضريب دو برابر سالهاي ماقبل افزايش داشته است.

اين مقام مسئول تاکيد کرد: در جهت تعامل وزارت جهاد کشاورزي با بخش صنايع، درخواست پنبه تاربلند به صنايع نساجي داده شده است.

نگارش درباره متوسط عملکرد دانه‌هاي روغني گفت: متوسط توليد پنبه 2 تن و 200 کيلوگرم در هکتار است و رکورد توليد 6 تن و 500 کيلوگرم را نيز داشته‌ايم.

همچنين در زمينه گلرنگ متوسط توليد 650 کيلوگرم و رکورد 5 تن بود.

نگارش از اجراي طرح آرماني دانه‌هاي روغني خبر داد و افزود: توليد بذر دلينته پنبه يکي از موفقيت‌هاي اين بخش است که ضمن صرفه‌جويي در مصرف بذر در افزايش عملکرد موثر است./

خبرنگار: مژگان ستار

نویسنده: سجاد - یکشنبه ۱٤ بهمن ۱۳۸٦
 

برنامه زمان بندی ثبت نام نیمسال دوم 87-86

دانشجویان گرامی نسبت به ثبت نام از طریق سایت دانشگاه

 (iaukhorramabad.ac.ir)

 و یا لینک ثبت نام درهمین صفحه اقدام کنید

 و حتی الامکان از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری نمائید .

روز وتاریخ مراجعه به سایت--سال ورود

شنبه 20/11/86--کلیه ورودیهای سال 83 وماقبل آن

یکشنبه 21/11/86--ورودیهای سال 84  برادران کلیه رشته ها

سه شنبه 23/11/86--ورودیهای سال 84  خواهران کلیه رشته ها

چهار شنبه 24/11/8۶--ورودیهای سال 85  برادران کلیه رشته ها

پنج شنبه 25/11/86--ورودیهای سال 85  خواهران کلیه رشته ها

شنبه 27/11/86--ورودیهای سال 86  برادران کلیه رشته ها

یکشنبه 28/11/86--ورودیهای سال 86 خواهران کلیه رشته ها

دوشنبه 29/11/86--ثبت نام با تاخیر کلیه رشته ها خواهران

سه شنبه 30/11/86--ثبت نام با تاخیر کلیه رشته ها برادران

ضمنا در ایام تعطیل (روزهای 22 و 26 بهمن ماه)

نیز سایت جهت ثبت نام باز می باشد

http://www.iaukhorramabad.ac.ir/fa/Khorram%20Abad%20University%20-%20Index.aspx

منبع : سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

نویسنده: سجاد - پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸٦
رئيس موسسه تحقيقات ديم کشاورزي در گفت‌و‌گو با ايانا:
سرما خسارتي به غلات مناطق سرد کشور وارد نکرده است

 
تهران - خبرگزاری کشاورزی ایران

سرويس پژوهش و تحقيقات

بر اساس اعلام موسسه تحقيقات ديم کشاورزي در اثر بارش برف و يخبندان چند هفته گذشته غلات کشت شده مناطق سردسير خسارت نديده است.
   

رئيس موسسه تحقيقات ديم کشاورزي کشور ضمن اعلام اين مطلب در گفت‌و‌گو با خبرنگار ايانا گفت:

آزمون بازيابي رشد (Growth recovery test) گندم و جو در ايستگاه سرد تحقيقات كشاورزي ديم (مراغه) نشان داد كه تا مورخ 6/11/86 عوامل محيطي به ويژه تنش سرما با وضعيت بدون پوشش برف سال زراعي 87- 86، تأثير منفي در قابليت رشد مجدد بذور جوانه زده گندم و جو ديم نداشته و 100 درصد گياهچه‌هاي انتقال داده شده به دماي اطاق، توان ادامه رشد را داشتند.

دکتر عبدالعلي غفاري افزود: اين در حالي است كه اگر سرماي حاكم و بدون پوشش برف تداوم داشته باشد، كه نمونه‌‌برداري‌هاي بعدي از مزارع ميزان اين خسارت را مشخص خواهد کرد.

وي تصريح کرد: پيش‌‌بيني‌هاي انجام گرفته در خصوص خسارت سرما (بند1) براي مزارعي صادق است که مطابق دستورالعمل‌‌هاي فني اين مؤسسه کشت شده‌اند.

غفاري ادامه داد: مزارعي که سيستم تناوبي آيش - گندم و يا حبوبات – گندم در آنها رعايت نشده و سيستم كشت آنها گندم – گندم است، احتمالاً داراي خسارت متفاوتي خواهند بود. همچنين در مزارعي که در مرحله سبز 3-2 برگي هستند (درصد اين مزارع خيلي كم است)، احتمال خسارت سرما بسته به مراحل رشد گياه و درصد رطوبت خاک متفاوت خواهد بود.

رئيس موسسه تحقيقات ديم درباره مطالعه داده‌هاي هواشناسي موسسه (ايستگاه‌ مراغه) و ميزان رطوبت خاك گفت: بر اساس آمارهاي بدست آمده در چهار ماهه اول سال زراعي 87-86 به دليل اشباع نبودن خاك در اعماق مختلف، منافذ خاك باز بوده و امكان تنفس گياهچه‌‌ها وجود داشته است.

همچنين به دليل كمبود ميزان رطوبت خاك از ظرفيت زراعي (FC)، جذب آب توسط گياهچه‌‌ها نيز كمتر بوده و در نتيجه امكان يخ‌‌زدگي در دماهاي پائين‌تر نيز در چنين شرايطي وجود نداشته است، زيرا كه نتايج آزمون بازيابي رشد گياهچه‌‌هاي نمونه‌‌برداري شده صحت مراتب فوق را تأييد مي‌کند.

غفاري خاطر نشان کرد: مرحله گياهچه‌اي ياد شده از بين رفتن گياهچه‌‌ها مشاهده نشد اما تنش سرمايي ايجاد شده مطمئناً بر روي برخي از خصوصيات گياهي از جمله تعداد پنجه، ارتفاع بوته، اجزاء عملکرد و ... تأثير خواهد گذاشت که در حال حاضر امکان پيش‌‌بيني اين خسارت وجود ندارد./

خبرنگار: مرضيه رستمي

نویسنده: سجاد - پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸٦
رئيس مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي استان قزوين:
آزمايشگاه تخصصي آفلاتوکسين تاسيس مي‌شود

 
قزوین - خبرگزاری کشاورزی ایران

سرويس پژوهش و تحقيقات

براي کاهش محدوديت‌هاي فني صادراتي محصول پسته، ترمينال استحصال و فراوري پسته و آزمايشگاه تخصصي آفلاتوکسين در استان قزوين تاسيس مي‌شود.
   

رئيس موسسه تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي استان قزوين با اعلام اين مطلب در گفت‌و‌گو با خبرنگار ايانا گفت: استان قزوين با توليد سالانه 2500 تن پسته با رنگ سبز و عطر و طعم ويژه رتبه ششم توليد در سطح کشور را به خود اختصاص داده است.

دکتر حسين نوري افزود: قرمز‌پسته، کله‌بزي، سفيد پسته، شمشيري، بقالي، کال خندان و بادامي از معروفترين ارقام پسته استان هستند.

وي در ادامه گفت: وجود ايستگاه تحقيقات پسته يزبر قزوين، جايگاه جهاني پسته در استان معرفي خواهد شد.

دکتر نوري با اشاره به سطح زير کشت 4 هزار هکتاري پسته در استان گفت: در حال حاضر ارزش صادرات پسته استان با پوسته سخت 4 ميليون دلار است که با بکارگيري دستاوردهاي تحقيقاتي و رفع مشکلات فني محصول پسته اين امکان وجود دارد که درآمد ناشي از صادرات اين محصول به 30 ميليون دلار برسد./

خبرنگار: مژگان ستار

نویسنده: سجاد - پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸٦
در موسسه تحقيقات برنج برگزار شد
نخستين کارگاه آموزش ملي آشنايي با استانداردهاي برنج


مازندران - خبرگزاری کشاورزی ایران

سرويس پژوهش و تحقيقات

نخستين کارگاه آموزش ملي آشنايي با استانداردهاي برنج و ارزيابي کيفيت آن از ديروز نهم بهمن ماه در موسسه تحقيقات برنج گشايش يافت.
   

رئيس موسسه تحقيقات برنج کشور ضمن بيان اين مطلب در گفت‌و‌گو با خبرنگار ايانا گفت: استاندارد‌سازي برنج از جمله موضوعات مهم و زيربنايي در رسيدن به خودکفايي و ورود به بازارهاي جهاني است.

دکتر عباس شهدي افزود: استاندارد برنج هر کشوري بر مبناي ذائقه، کيفيت و بازارپسندي افراد زن کشور تعيين مي‌شود.

وي تصريح کرد: در صورتيکه مسئله کيفيت در کشور ما مطرح نبود بايد از ده سال گذشته با معرفي ارقامي همچون سفيد روز خودکفايي در برنج محقق مي‌شد.

رئيس موسسه تحقيقات برنج تعيين کيفيت و استاندارد برنج را از جمله فعاليتهاي موسسه اعلام کرد و ادامه داد: براي تعيين استانداردهاي برنج با استفاده از روشهاي شيميايي و فيزيکي، کيفيت محصول در آزمايشگاه مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

شهدي طول دانه، کيفيت پخت، ميزان آميلوز برنج، درصد خردي، رنگ، عطر و طعم برنج را از ديگر معيارهاي استاندارد و تعيين کيفيت برنج اعلام کرد.

وي خاطر نشان کرد: اين کارگاه با هدف آشنايي با استانداردهاي موجود برنج، امکانات و تجهيزات کنترل و کيفيت برنج، آموزش روشهاي ارزيابي کيفيت برنج، زمينه‌سازي براي اجرايي کردن استانداردهاي برنج در کشور، توسعه فرهنگي و استاندارد افزايش کيفيت در توليد و بسترسازي براي ورود به بازارهاي جهاني برپا شد.

اين مقام مسئول درباره سرما و يخبندان روزهاي گذشته گفت: وجود سرما و يخبندان در اين فصل از سال در از بين بردن آفات مضر و شاليزارها همچون کرم ساقه‌خوار مفيد است.

گفتني است کارگاه آموزشي استانداردسازي برنج امروز به کار خود پايان داد./

خبرنگار: مرضيه رستمي

نویسنده: سجاد - پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸٦

اعلام برنامه راديو تجارت در هفته آينده

 بررسي مشکلات و مسائل صنعت قارچ در پويش سبز

 تهران - خبرگزاری کشاورزی ایران

 سرويس اقتصاد برنامه پويش سبز راديو تجارت در هفته آينده به بررسي مشکلات و مسائل صنعت قارچ مي‌پردازد.

 به گزارش خبرنگار ايانا، اين برنامه در نظر دارد طي چهار تا پنج هفته مشکلات و چالشهاي صنعت قارچ را از توليد تا تجارت و صادرات با پخش نظرات کارشناسانه اعضاي هيات مديره انجمن قارچ و مسئولان بخش دولتي گزارش مي‌کند. برنامه اول از اين مجموعه به تاريخچه پرورش قارچ، فوايد اين محصول و ارزيابي وضعيت کشت و پرورش آن در سطح کشور مي‌پردازد، ضمن اين که مختصري به کرير و سبز قارچ و توليد کمپوست نيز اشاره شده است. محمدرضا نوربخش، رئيس هيات مديره انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکي، سيد علي رضوي و دکتر محمدحسن افشار، از اعضاي اين انجمن و مهندس بهروز غيبي مدير کل دفتر گل و گياهان زينتي و دارويي وزارت جهاد کشاورزي از جمله کارشناسان باتجربه‌اي هستند که در زمينه مسائل توليد و تجارت قارچ در اين برنامه صحبت مي‌کنند. برنامه پويش خبر ساعت 11 و 20 دقيقه روزهاي شنبه هر هفته از موج 5/102 راديو FM به مدت نيم ساعت پخش و در ساير روزهاي هفته بسته به نظر مسئولان تکرار مي‌شود./ خبرنگار: آمنه حکمت

نویسنده: سجاد - سه‌شنبه ٢ بهمن ۱۳۸٦
مدیر کل فائو هشدار داد:
پيامدهاي تغيير اقليم بر كشورهاي در حال توسعه

فائو
- خبرگزاری کشاورزی ایران

سرويس ایران وجهان گزیده اخبار

ژاك ديوف مديركل سازمان خواربار كشاورزي ملل متحد نسبت به افزايش گرسنگي در جهان به علت پديده‌ی تغيير اقليم و گرم شدن كره زمين هشدار داد.
   

بنابه گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) و به نقل از خبرگزاري اسپانيا (اي.اف.اي)، مدير كل فائو در يك سخنراني در هند ضمن اشاره به اين مطلب اعلام كرد كه تغيير اقليم بر روي توليد مواد غذايي به خصوص در كشورهاي در حال توسعه  اثر منفي خواهد گذاشت.

وی همچنين افزود: اگر ميانگين دماي كره زمين بين يك تا سه درجه‌ی سانتي گراد بالا رود پتانسيل توليد محصولات كشاورزي در عرضهاي بالاي جغرافيايي بالا مي رود اين در حالي است كه در عرضهاي پايين‌تر جغرافيايي به خصوص در نواحي بياباني و كويري ميزان محصولات كاهش محسوسی نشان خواهد داد.

گفتنی است: همچنين پديده‌ی گرم شدن كره‌ی زمين، بيشتر شدن خشكسالي و سيل را در پي خواهد داشت و اين مسئله اثر منفي بر توليدات محلي كشاورزي مخصوصاً در ميان زارعان عرضهاي پايين جغرافيايي خواهد گذاشت./

خبرنگار افتخاری: جمشید رحمانی

 

نویسنده: سجاد - سه‌شنبه ٢ بهمن ۱۳۸٦
- خبرگزاری کشاورزی ایران
سرويس ایران وجهان گزیده اخبار

گوشت قرمز به دلیل تولید بسیار زیاد گازهای گلخانه ای، مضررات زیادی برای محیط زیست دارد.
   

به گزارش ایانا و به نقل از مجله ی نیو ساینتیست، يك كيلو گرم گوشت به اندازه ی سه ساعت راندگي با خودرو شخصي و يا يك شبانه روز روشن بودن يك لامپ، گازهاي گلخانه هايي وارد جو مي كند. اين يكي از نتايج حاصل از مطالعه ی انجام شده توسط اكي فومي اوگينو از انستيتوی ملي علوم دامي و مراتع ژاپن است.

این گزارش افزود: در اين پروژه ی تحقيقاتي او اثرات توليد گوشت، بر پديده ی گرم شدن کره ی زمين، اسيدي شدن آبها و خوراكوري آنها ، يوتريفيكاسيون، و مصرف انرژي را مورد ارزيابي قرار داده است. گروه مطالعاتي اين تحقيق با مشاهده ی توليد گوشت گوساله، تمركز خود را بر نحوه مديريت دامها، و اثر توليد علوفه و حمل و نقل  آن در دامداري قرار داده بود. با تركيب داده هاي حاصله با نتايج مطالعات قبلي كه بر روي اثر سيستم دامپروري انجام شده بود، اين محققان قادر شدند تا با تلفیق اين نتايج، اثرات آن بر محيط زيست را در يابند.

بر اساس این گزارش: تجزيه و تحليل آنها نشان مي دهد که توليد يك كيلو گرم گوشت گاو برابر با انتشار 4/36 ( سي و شش و چهار) كيلو گرم دي اكسيد كربن (عمده ترين گاز گلخانه اي) در جو است. همچنين تركيبات ديگري چون دي اكسيد گوگرد به ميزان 340 گرم و فسفات به اندازه ی 59 گرم نيز به محيط اضافه مي شود. مضاف بر اينكه 169 مگا ژول انرژي به ازاي هر كيلو گوشت گاو نيز در اين پروسه ی توليد، به مصرف مي رسد.

این گزارش ادامه داد: به عبارت ديگر يك كيلو گوشت گاو همان ميزان دي اكسيد كربن منتشر مي كند كه يك خودروي  اروپايي در مسافت 250 كيلومتر منتشر می کند و يا ميزان مصرف انرژي براي اين يك كيلو گوشت برابر با انرژي مصرفي يك لامپ 100 واتی در مدت بيست روز است.

بنا به این گزارش: كارن باتلر از انجمن ملي توليد كنندگان گوشت قرمز ايالت كلرادو اظهار داشت: در حال حاضر روشهاي مختلفي به كار گرفته مي شود تا ميزان انتشار متان كاهش يابد.

شایان ذکر است که اين مطالعه بر مبناي روشهاي استاندارد توليد گوشت گاو در ژاپن انجام گرفته و ميزان و سهم مصرف انرژي و انتشار گازهاي گلخانه اي در ساخت و نگهداري  زير ساخت ها و حمل نقل گوشت را در نظر نگرفته است. مسلما با در نظر گرفتن ميزانهاي فوق الاشاره رقم  واقعي انتشار گازهاي گلخانه  ايي و مصرف انرژي بيشتر از اين براورد خواهد شد.

خبرنگار افتخاری: جمشید رحمانی

 

نویسنده: سجاد - سه‌شنبه ٢ بهمن ۱۳۸٦
واردات موز به 148 هزار تن رسيد

 
- خبرگزاری کشاورزی ایران

سرويس ایران وجهان گزیده اخبار

در 3 ماهه اول سال جاري 3/148 هزار تن موز به ارزش 1/45 ميليون دلار وارد كشور شد.
   

به گزارش خبرنگار ايانا، آمار مقدماتي گمرك جمهوري اسلامي ايران حاكيست طي 3 ماهه اول سال 86 در مجموع 148 هزار و 300 تن انواع موز و موز سبز بصورت تازه و خشك كرده به ارزش 1/45 ميليون دلار معادل 5/33 ميليون يورو از مبادي گمركي كشور وارد شده است كه در مقايسه با دوره مشابه سال گذشته افزايش 53/30 درصدي در وزن و 88/29 درصدي در ارزش را نشان مي‌دهد.

بر همين اساس در خرداد ماه سال جاري 2/65 هزار تن موز به ارزش 5/19 ميليون دلار معادل 5/14 ميليون يورو وارد كشور شده كه نسبت به خرداد ماه سال 85 از نظر وزني 11/50 درصد و از نظر ارزشي 16/46 درصد افزايش يافته است.

آمار مقدماتي گمرك جمهوري اسلامي در مورد واردات پرتقال نيز حاكيست: در 3 ماهه اول سال جاري 4/50 هزار تن پرتقال تازه و خشك كرده به ارزش 21 ميليون دلار معادل 6/15 ميليون يورو بوده كه نسبت به دوره مشابه سال گذشته از نظر وزني 45/103 درصد و از نظر ارزشي 61/90 درصد افزايش داشته است./

خبرنگار: آمنه حكمت

نویسندگان وبلاگ:
مطالب اخیر:
دوستان من:
کدهای اضافی کاربر :


زیارت عاشورا
وضعیت یاهو مذهبی
پیج رنک گوگل ساعت فلش مذهبی اوقات شرعی

بسيجي يعني علي
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net





Powered by aeka.persianblog.ir

بانک صوت و فیلم مذهبی
PageRank
بسيجي يعني علي
مجله دانش سبز
PageRank RSS Feed Readers outils webmaster
دریافت کد
>>فرم اشتراک<<
{PAGETITLE}
pagerank search engine optimization Submit ExpressSearch Engine Marketing Services تماس با ما