کشاورزی لرستان - اولین مجله علمی کشاورزی دانش سبز (دانشجویان لرستانی)
در سال1387 سال نوآوری و شکوفایی ایران اسلامی شروع کار و تلاش می کنیم آخرین اخبار و مقالات علمی کشاورزی و لینک سایتهای برتر کشاورزی را در وب قرار دهیم ...
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: سجاد - چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۸٦
 
طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی پرورش قـارچ خوراکـی   
وزارت تعاون                                                                                                                          معاونت طـرح و برنامه       طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی پرورش قـارچ خوراکـی با ظرفیت 50 تن در سال          تیـرماه 1382 
          خـلاصــه طــرح  
موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 50 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور  سرمایه گذاری کـل: 8/889 میلیون ریال سهم آوردة متقاضی: 8/89 میلیون ریال سهم تسهیلات: 800 میلیون ریال دورة بازگشـت سرمایه: 26 ماه
             مقدمـه :       مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.      لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف می‌شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه می‌کند.     قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامین‌ها و لیپیدها است می‌تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی می‌توان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.    اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور  در صنایع غذایی به شمار می‌رود، می‌تواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم کشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز می‌توانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.          روش تولـید :     مراحل پرورش قارچ خوراکی عبارتند از:   الف- تهیه بذر   ب- تهیه کمپوست   پ- کشت بذر   ت- رشد ریشه‌های قارچ   ث- خاک ریزی   ج- برداشت    الف- تهیه بذر:   برای تهیه بذر ، دانه های گندم را بعد از جوشاندن در کیسه های کوچک پلاستیکی ریخته و جهت جلوگیری از هجوم میکروب های هوازی به آن ، دهانه آن را با پنبه مسدود نموده و به مدت دو ساعت در اتوکلاو استریل می‌کنند. سپس بسته‌های فوق‌الذکر را با ماده تلقیحی با هاگ و اسپور واریته قارچ مورد نظر تلقیح می‌کنند و سپس کیسه ها را در محوطه با حرارت حدود 25 درجه سانتی گراد به مدت سه هفته نگهداری می‌نمایند که در این مدت، میسیلیوم بر روی دانه های گندم رشد نموده و آماده کشت می‌باشند و این عمل را تهیه مایه می‌نامند.    ب- تهیه کمپوست:   کمپوست از اختلاط کاه ، کود مرغی، گچ، اوره و آب به نسبت 10، 5، 7 ، 4/0 و 25 حاصل می‌شود.        پ- کشت بذر:   در این مرحله کمپوست تهیه شده در جعبه های چوبی ریخته شده و دانه های گندم حاوی میسیلیوم قارچ روی آن  کشت شده و پس از فشرده سازی آن را در دمای 25 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 85 تا 90 درصد نگهداری می‌کنیم.     ث- رشد ریشه های قارچ:   ریشه های قارچ میسیلیوم پس از حدود دو تا سه هفته تمام محیط کشت را فرا می‌گیرند . در این مرحله نوبت به خاکریزی می‌رسد.    ت- خاک ریزی :   در این مرحله، سطح تمام جعبه های حاوی کشت با خاک استریل که قبلا آماده شده به ضخامت 3 الی 5 سانتی‌متر پوشانده می‌شود. pH این خاک باید حدود 5/7 باشد . سپس دمای محیط را به 18 درجه سانتی گراد تقلیل می‌دهند.    ج- برداشت:   پس از دو تا سه هفته قارچ ها با شکل گرفتن خود ، شروع به رشد کرده و پس از چند روز تمام سطح کشت را می‌پوشانند . برداشت قارچ در این زمان آغاز می‌گردد. در هر دوره کشت معمولا بین پنج تا شش نوبت برداشت وجود دارد که هر نوبت حدود یک هفته به طول می‌انجامد. بعد از پایان دوره کشت کمپوست باقیمانده مستقیما قابل فروش است.         توجیه اقتصادی طرح :     الف – سرمایه گذاری ثابت :     الف – 1 ) زمیـن :  
متـراژ ( متر مربع )هزینه واحد ( هزارریال )هزینه کل ( میلیون ریال )
2500255/62
      الف – 2 ) محوطه سازی : 
ردیفشــرحمقدارهزینه واحد ( هزارریال)هزینه کل (میلیون ریال )
123تسطیح و خاکبرداریدیوارکشی خیابان کشی و آسفالت1000مترمربع 500مترمربع500مترمربع5610535
      جـــمـــع13
                  الف – 3 ) ساختمانها: 
ردیفشــرحزیربنا(m2)هزینه واحد ( هزارریال)هزینه کل (میلیون ریال )
123456789101112سالن پرورش قارچسالن پاستوریزاسیون خاکسالن تاسیساتسردخانه و انبارسالن بسته بندیسرویس بهداشتیراهروی بین سالن هاسوله تهیه کمپوستساختمان اداریموتورخانهساختمان نگهبانی و سرایداریانبار لوازم و قطعات360459020241854150302450243503003009003004003503003202503002501265/1327182/72/79/18456/96156
   جــــــمـــع4/299
      الف – 4 ) ماشین‌آلات:ارقام به میلیون ریال
ردیفشــرحتعدادهزینه واحد هزینه کل
12345678پمپ شناورتراکتورتریلرمیکسردیگ بخارهواسازتسمه نقالهموتور ژنراتور 50 کیلووات111111115622204015102056222040151020
      جـــمـــع174
      الف – 5 ) تاسیسات: 
ردیفشــرحتعدادهزینه واحد(هزارریال) هزینه کل(میلیون ریال)
123456حق انشعاب برقکابل کشی ونصب تابلوها و ترانس‌هالوله کشیتاسیسات آبراسانیحفر و تجهیز چاه آب طبقه بندی فضای سالنها--300متر-1حلقهm22000--70-508181021105016
      جـــمـــع125
      الف – 6 ) وسایل نقلیه :ارقام به میلیون ریال
ردیفشــرحتعدادهزینه واحد هزینه کل
1وانت نیـــسان یخچال دار19090
   جــــــمـــع90
       الف – 7 ) تاسیسات اداری:ارقام به میلیون ریال
ردیفشـــرحهزینه کل
1234تلفـنمیز و صندلی اداریوسایل آشپزخانهوسایل رفاهی کارکنان2212
      جــــــمـــــع7
       الف – 8 ) هزینه‌های قبل از بهره‌برداری :ارقام به میلیون ریال
ردیفشـــرحهزینه کل
12هزینه تهیه طرح، مشاوره، اخذ مجوزها و ثبت تسهیلاتآمــوزش1615
      جــــــمـــــع31
    جمع کل سرمایه گذاری ثابت 
شـــرحهزینه ( میلیون ریال )
زمـینمحوطه سازی و ساختمان هاماشین آلاتوسایل نقلیهتاسیساتتاسیسات اداریهزینه های قبل از بهره‌برداری5/624/31217490125731
جــــمــــع802
پیش بینی نشــده ( معادل 5 % اقلام فوق )40
جمـــــع کل842
               ب- هزینه های جاری :    ب – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید : 
ردیفشـرحمصرف سالانههزینه واحد (هزارریال)هزینه کل(میلیون‌ریال)
12345678بذرکلش گندم و جوکود مرغیکود اورهگچ و آهکخاکسموم ضد عفونی کنندهظروف‌بسته‌بندی نیم‌کیلوییKg2500125تن60تن2/4 تن20تنm3125500لیتر100000عدد30200756507550154/075255/473/25/125/65/740
    جــــمــــع48/162
    ب – 2 ) حقوق و دستمزد :ارقام به میلیون ریال
ردیفشــرحتعداد - نفرحقوق ماهانهحقوق کل
123456مدیر طرحکارمند اداری و حسابدارتکنیسینکارگر سادهرانندهنگهبان و سرایدار1114112/18/09/07/07/07/08/162/116/122/398/98/9
23% سهم حـق بـیمه کارفرما6/19
  جـــمــــع کل9-119
        ب – 3 )هزینه نگهداری و تعمیرات :ارقام به میلیون ریال
ردیفشـــرحارزش دارایینرخ هزینه کل
12345ساختمان و محوطه سازیتاسیساتماشین‌آلات وسایل نقلیهتاسیسات اداری4/3121251749072%4%4%10%10%25/65797/0
   جــــــمـــــــع95/27
     ب- 4 ) هزینه استهلاک :ارقام به میلیون ریال
ردیفشـــرحارزش دارایینرخ هزینه کل
12345ساختمان و محوطه سازیتاسیساتماشین‌آلات وسایل نقلیهتاسیسات اداری4/31212517490710%12%10%20%10%24/31154/17187/0
   جــــــمـــــــع34/82
     ب- 5 ) سوخت و انرژی : 
شـــرحواحدمصرف سالانههزینه واحد (ریال)هزینه کل(میلیون ریال)
برقبنزیـنگازوئیلکیلووات ساعتلیترلیتر100003000 4000 2506501605/295/164/0
   جــــــمـــــــع09/5
 جمـع هزینه های جاری طرح 
شـــرحهزینه ( میلیون ریال )
مواد اولیه و نهاده های تولیدحقوق و دستمزدنگهداری و تعمیراتاستهلاکسوخت و انرژی48/16211995/2734/8209/5
جــــمــــع86/396
پیش بینی نشــده ( معادل 5 % اقلام فوق )84/19
جمـــــع کل7/416
  سرمایه در گردش ( دوره دو ماهه )
شـــرحهزینه ( میلیون ریال )
مواد اولیهحقوق و دستمزدسوخت و انرژی1/278/199/0
جمـــــع کل8/47
   جمع کل سرمایه گذاری طرح
شـــرحهزینه ( میلیون ریال )
سرمایه ثابتسرمایه در گردش8428/47
جمـــــع کل8/889
              ج – فروش: 
ردیفشرحارزش واحد (هزارریال)میزان تولیدارزش کل(میلیون ریال)
12قارچ خوراکی بسته بندی شدهکمپوست5/139050000 Kg200 تن67518
   جــــــــمـــــــــع 693
     برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی 
ردیفشــرحهزینه ( میلیون ریال )
12استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری ( 4 ساله )هزینه فروش و اداری ( معادل 2% فروش سالانه)75/786/13
   جــمـــع61/20
                    پیش بینی مالی طرح
شــرحمیلیون ریال
درآمد ( فروش )693
  کسر می شود : قیمت تمام شده7/416
سود ناویژه3/276
  کسر می شود : هزینه های اداری و فروش86/13
سود عملیاتی44/262
  کسر می‌شود : استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری75/7
سود ویژه قبل از کسر مالیات69/254
    محاسبه دوره برگشت سرمایه: 
دوره بازگشت سرمایه = 16/2 ( تقریبا 26 ماه )
                           محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید ) ( ارقام به میلیون ریال )
شــرحهزینة متغیرهزینة ثابتهزینة کــل
مبلغدرصدمبلغدرصد
مواداولیه48/1621000-48/162
حقوق و دستمزد35/773565/4165119
سوخت و انرژی07/48002/12009/5
تعمیر و نگهداری36/228059/52095/27
استـهلاک0-34/8210034/82
توزیع و فروش86/131000-86/13
استهلاک قبل ازبهره برداری0-75/710075/7
پیش بینی نشده86/168598/21584/19
جمـــع98/296-33/141-31/438
 بر اساس محاسبات مبتنی بر اطلاعات جدول فوق نقطة سر به سر تولید معادل69/35% می باشد.                 محاسبة کارمزد وام  
1 - عقد مشارکت مدنی:         مبلغ قرارداد:         مدت قرارداد         کارمزد         کارمزد عقد مشارکت مدنی:              800 میلیون ریالشش ماه13%52 میلیون ریال
   
2 عقد فروش اقساطی:         مبلغ قرارداد         مدت قرارداد         کارمزد تسهیلات         کارمزد عقد فروش اقساطی         کل کارمزد تسهیلات         کارمزد سالانه         اصل تسهیلات سالانه 852 میلیون ریال54 ماه13%21/249 میلیون ریال21/301 میلیون ریال94/66 میلیون ریال78/177 میلیون ریال
      جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات :   ارقام به میلیون ریال
شرحسال 1سال 2سال 3سال 4سال 5
اصل بازپرداخت تسهیلات89/8878/17778/17778/17778/177
کارمزد تسهیلات47/3394/6694/6694/6694/66
جمــع36/12272/24472/24472/24472/244
   
نویسندگان وبلاگ:
مطالب اخیر:
دوستان من:
کدهای اضافی کاربر :


زیارت عاشورا
وضعیت یاهو مذهبی
پیج رنک گوگل ساعت فلش مذهبی اوقات شرعی

بسيجي يعني علي
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net





Powered by aeka.persianblog.ir

بانک صوت و فیلم مذهبی
PageRank
بسيجي يعني علي
مجله دانش سبز
PageRank RSS Feed Readers outils webmaster
دریافت کد
>>فرم اشتراک<<
{PAGETITLE}
pagerank search engine optimization Submit ExpressSearch Engine Marketing Services تماس با ما