زردآلو و هلو در پيشگيري از سرطان دستگاه گوارش موثرند

IMAGE633244183890312500.jpgيك متخصص تغذيه:
زردآلو و هلو در پيشگيري از سرطان دستگاه گوارش موثرند
ميوه‌هايي نظير زردآلود و هلو نقش پيشگيري كننده در ابتلاي به سرطان دستگاه گوارش دارند.
به گزارش سرويس علمي برنا ، انصاري متخصص تغذيه اظهار كرد: همچنين مركبات خصوصا پرتقال و ليموترش از جمله مواد غذايي هستند كه داراي عوامل ضد سرطان بوده و در پيشگيري از بروز سرطان در افراد و كاهش استعداد ابتلا به سرطان، در صورت داشتن شرط طبيعي بودن ميوه ها موثر خواهند بود.
وي خاطرنشان كرد: به منظور بهره‌گيري از خواص ميوه‌ها در پيشگيري از بروز سرطان، لازم است كه اين نوع مواد غذايي در رژيم روزانه ( پنج تا هشت ميوه در روز يا 300 تا 500 گرم) جاي داده و نيز در فصل خود مصرف شوند.
/ 0 نظر / 4 بازدید