يافته جديد محققان و دانشمندان علوم تغذيه

  مصرف خيار باعث تصفيه خون مي‌شود

kh00819.jpg
خبرگزاري کشاورزي ايران - گروه سیاسی : 

پزشكان و متخصان تغذيه دنيا مصرف خيار را براي تصفيه خون از مواد سمي و اسيدي و همچنين اختلالات پوستي توصيه مي‌كنند.    

به گزارش ايانا و به نقل از سايت خبري هند، در مطالعاتي كه پزشكان و متخصصان تغذيه اخيرا روي خيار و ميوه‌ها و سبزيجات هم‌خانواده اين محصول انجام داده‌اند دريافته‌اند كه خيار يك محصول مفيد بوده و براي تصفيه خون از مواد سمي و اسيدي، اختلالات پوستي، خستگي چشم، فشار خون بالا و كاهش وزن بسيار موثر است.

از آن‌جاكه خيار حاوي آب و بسياري از مواد مغذي مفيد است براي سلامت و ثبات فيزيكي انسان اهميت دارد.

بنا بر اين گزارش، يك خيار متوسط حاوي 3/8 گرم كربوهيدرات، 4/2 گرم فيبر، 2/1 گرم پروتيين، شش ميلي‌گرم آهن، 6/0 ميلي‌گرم روي، 16 ميلي‌گرم ويتامين C، 647 ميلي‌گرم ويتامين A، 13/0 ميلي‌گرم ويتامين B و 7/0 ميلي‌گرم نياسين است.

اين گزارش با اشاره به تاريخچه كشف و پرورش اين محصول گفت: خيار يك محصول آسيايي-افريقا است كه اولين بار توسط چيني‌ها و در سال 100 قبل از ميلاد كشف و پرورش يافته است.

در اواخر قرن 16 ميلادي هندي‌ها اين ميوه را به امريكا معرفي كردند.

هم‌اكنون در تمام دنيا در مزارع و گل‌خانه‌ها كشاورزان اقدام به پرورش خيار مي‌كنند.

خيار يك محصول گرمادوست است كه بيشتر در فصول گرم سال و در خاك‌هاي ماسه‌اي كه حاوي مواد ارگانيكي كافي هستند رشد مي‌كند.

 

گاهي محصولات خيار تلخ مي‌شوند كه علت آن شرايط آب و هوايي و تغييرات دمايي است.

همچنين يكي از آفت‌هاي مهمي كه به محصول خيار حمله مي‌كند آفت موزاييك است كه مي‌توان با استافاده از سموم مناسب از تخريب اين محصول پيشگيري كرد.

نكته ديگر در مورد خيار اين است كه اين محصول قابل ذخيره‌سازي نيست و بايد ظرف 40 تا 50 روز پس از برداشت به بازارهاي فروش ارايه شود تا مواد مغذي آن از بين نرود./

كد: 111A-1004-03

/ 0 نظر / 45 بازدید