سهم تکنولوژی و فناوری بر تولید ناخالص غذایی بسیار پررنگ است

اقتصادی » کشاورزی و صنایع غذایی
1389/11/10 10:34*آرشیو* سهم تکنولوژی و فناوری بر تولید ناخالص غذایی بسیار پررنگ است یک عضو اتحادیه نان های صنعتی گفت: ‌تکنولوژی و فناوری پیشرفته در صنعت غذا میزان تولید ناخالص این صنعت را به حداقل رسانده و بازده عملکرد تولید خالص را چند برابر می کند.

محمد رضا نظری استاد دانشگاه کرج در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به این مطلب افزود: مدیریت صحیح و برنامه ریزی هدفمند در راستای ایجاد و به کارگیری روش های نوین مطابق با فناوری و استانداردهای جهانی مهمترین هدف صنعت غذا به شمار می آید.

وی گفت: هم اکنون سهم تکنولوژی و فناوری های پیشرفته در تولید خالص و با کیفیت و رشد صادرات جهانی بسیار پررنگ و ارزشمند است.

این کارشناس غذایی با بیان اینکه تولید تجهیزات و ماشین آلات با کیفیت در داخل بسیاری از هزینه های تولیدی را کاهش می دهد افزود: کاهش هزینه ها در کنار رشد عملکرد و پیشرفت تکنولوژی توان تولید و صادرات را تضمین می کند.

نظری با اشاره به اینکه تولید محصولاتی که ارزش صادراتی بالایی دارند سود اقتصادی بیشماری برای صنعت به همراه دارد تصریح کرد: استفاده از تکنولوژی و فناوری روز دنیا در راستای تولید با کیفیت مطابق با استاندارد جهانی و نیاز بازارهای صادراتی سهم عمده ای در تولید خالص صنایع غذایی و تثبیت جایگاه صادراتی این محصولات دارد.

وی با بیان اینکه بازده صنعت غذا رابطه مستقیمی با عملکرد صحیح مدیریت موجه بر تولید و وجود تکنولوژی پیشرفته دارد اظهار داشت: صنعت غذا پتانسیل و کشش بالایی برای تولید و صادرات دارد و ارزآوری و سود اقتصادی بالایی را متوجه کشور می کند./ص

/ 0 نظر / 12 بازدید