معرفی کتاب

 

فیزیولوژی بعد از برداشت
(جابه جایی و نگهداری میوه ، سبزی و گیاهان زینتی)
مؤلف : دکتر رسول جلیلی مرندی
ناشر: جهاددانشگاهی واحد آذربایجان غربی
نوبت چاپ: اول – 1383

گیاهان باغی ، بویژه میوه ها و سبزی ها محصولاتی بسیار حساس بوده و سهل انگاری و عدم دقت کافی در زنجیره های مختلف بازار از جمله بسته بندی ، حمل و نقل ، نگهداری و انتقال محصول به عمده فروش ها و خرده فروش ها موجب ضایعات و تلفات محصول برداشت شده گردیده و کیفیت آن را کاهش می دهد . با توجه به اینکه کشورما از مناطق مهم تولید محصولات باغی در دنیا بشمار می آید ،‌بنابراین برای حفظ کیفیت محصول و کاهش ضایعات پس از برداشت و فراهم آوردن امکان صادرات محصول به کشورهای دیگر ، رعایت استانداردهای بین المللی ، بسته بندی و حمل و نقل امری ضروری می باشد .
علم فیزیولوژی بعد از برداشت روش های اصولی برداشت ، بسته بندی ، نگهداری و حمل و نقل محصول را بررسی می کند و مباحث آن می تواند برای صاحبان کارگاه های بسته بندی ، سردخانه ها ، کارخانجات صنایع غذایی ، صادرکنندگان و سایر علاقه مندان مفید واقع گردد. کتاب حاضر براساس سرفصل های تدوین شده از سوی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری برای درس فیزیولوژی بعد از برداشت تنظیم شده است تا به عنوان کتاب درسی مورد استفاده قرار گیرد . همچنین در این کتاب به عوامل موثر قبل از برداشت محصول ،‌فیزیولوژی  بعد از برداشت گل های زینتی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی آنها نیز اشاره شده است .
لازم به ذکر است این کتاب در قالب 276 صفحه و با قیمت 2900 تومان در اختیار دانشجویان و علاقه مندان قرار گرفته است .

منبع :

http://www.acecr.net/frmArticle_fa-IR.aspx?ID=10993&CategoryID=27

/ 0 نظر / 12 بازدید